Username *
Password *
Remember Me

Tamna nijansa plave ima posebno mjesto u svijetu mode – u kombinaciji s bijelom simbolizira ljeto, a u kombinaciji s crnom podiže prašinu, ili je vole ili je ne vole. U svakom slučaju je obećavajuća, i baš se ovih dana, zajedno s bijelom, odlučila otisnuti dalje od sunca i plaža; njome ćemo se pozabaviti i sljedeće sezone.

open

Kad hladnije vrijeme zakuca na vrata tonovi koje nosimo uvijek nekako postaju tamniji. Da li je to zbog vremena, trendova ili našeg raspoloženja, u to doba rado posežemo za nečim s manje boje. No, ovih dana u medijima, tamno-plava se pojavila u minimalističkom društvu bijele boje. I sve to u ime novih trendova. Sve se odvijalo pred reflektorima Sebastiana Kima, po stilskim idejama Briana Molloya, za britanski Harper's Bazaar.

Odličan styling pokazuje svu snagu ove kolorističke kombinacije, njezinu prilagodljivost i praktičnost – smještena je u pomalo futurističko okruženje u kojemu funkcionira izvrsno.

Na jedan način elegantno, na drugi način jako urbano & chic. Model Ava Smith nosi navy na jesenski način, odjevena u kreacije s potpisom Stella McCartney, Balenciaga by Nicolas Ghesquière, Givenchy by Riccardo Tisci, Alexander Wang, Alberta Ferreti, Proenza Schouler, Fendi, Haider Ackermann, Yves Saint Laurent i Tom Ford.

Zalizanu napuhanu kosu predlaže Esther Langham, a naglašene obrve Maki Ryoke. Set je osmislila Anne Koch.

KimHB01KimHB03KimHB04KimHB05KimHB06KimHB07KimHB08KimHB11910