Ana's TIPS & TRICKS // kad KOSA otkriva tonove veličanstvenih HALJINA

  Pista njujorškog tjedna mode bila je u znaku Marca Jacobsa i „njegove“ kose - oduševljenje u meni probudio je Redkenov tim kolorista! Revijske frizure često nisu za svakodnevno nošenje ili su uglavnom to sasvim prirodne kose kako bi se dobio veći naglasak na odjeću... No, ovoga puta Marc Jacobs, frizer Guido Palau i kolorist Josh Wood u meni su probudili kreativnost i baš razmišljam kako često velike trendove s piste i mi frizeri selimo na ulice.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

   Marc Jacobs Fall Winter 2018 Runway44

  Inspirirani tonovima dragulja, vrhunski kreativci predložili su nam sklad odjeće i kose. Ako prigrlimo ovaj famozni trend, očekuje nas sezona raskošnih boja kao što su petrolej, indigo, ciklama i svi intenzivni tonovi naših nijansera.
  Kolorista Josh Wood zadao nam je zadatak – vrhunske tehnike bojanja, razne dubine tonova i nesvakidašnje stapanje nijansi.

  Tamna podloga sa crtanim svijetlim i ludim nijansama definirat će dizajnersku, unikatnu frizuru. Napravljena je konačno nova era frizura i odmak od sada već klasičnih tehnika balayaga i ombrea. Većina se ne usudi nosite kričave boje na svojoj kosi, pa predlažemo polutrajne boje. Njegujuće su i koriste se kao hranjiva maska, obogaćene su pigmentima koji se ne zadržavaju dugo na kosi.

  Marc Jacobs Fall Winter 2018 Runway52


  Krećemo u kreativnost boja, a na moje veliko oduševljenje i veliki povratak u 1960 i vladavinu geometrijskog šišanja najvećeg Vidala Sassoona.
  Inspiracija bob tehnike sa strogim rezovima i velikim naglaskom na šiškama oduševiti će sve ljubitelje geometrije. Sassoon je osmislio geometriju kao tehniku koja pristaje svim tipovima kose a rado ju nose i žene sa tankom i jako gustom kosom.
  Krenite u kolorističku avanturu, mijenjajte boje svako malo i priuštite sami sebi zabavne i neobične frizure.

   

   

  Marc Jacobs Fall Winter 2018 Runway44Marc Jacobs Fall Winter 2018 Runway44