Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan na beauty sceni istaknule su se Bella Hadid i Grace Elizabeth – Bella ima predivnu Dior slavnu maskicu od eterične svile (savršenstvo Stephena Jonesa za Christian Dior Haute Couture Spring/Summer 2018), dok Grace postaje Estée Lauder lice i evocira onaj legendarni beauty stil sa crvenim ružem. Podsjeća na klasiku, pomalo i na imenjakinju Grace Kelly, stilski, ali i doslovno. Jednostavna je ljepota istaknuta i kod Belle, oči su u fokusu, odnosno fenomenalan mačkasti eyeliner i pripadajuća maskara. Look finishiraju bež usne s laganim sjajem. Divno!

 

Bella Hadid Harpers Bazaar Cover Photoshoot07

Bellu je snimio Sølve Sundsbø, maskicu je napravio Stephen Jones za Dior, styling je osmislila Anna Trevelyan. Sve skupa objavljeno je u Harper’s Bazaar US, pritom je manekenka otkrila svoj omiljeni jutarnji ritual: - ujutro volim biti svoja, barem pola sata ne palim mobitel, tako da mi mozak krene normalno funkcionirati, prije nego me mediji uzmu… - . Bella, super ti je taj ritual!

Grace je ponosna na novi ugovor: - za mene je Estée pojam snažne, lijepe, sigurne u sebe I hrabre žene, ponosna sam što sam postala dio te obitelji! - . Za prvu objavu ova klasična ljepotica nosi predivnu nijansu snažnog crvenog ruža, ipak je elegancija dio njihove priče, brenda koji postoji od 1946. godine.

Bella Hadid Harpers Bazaar Cover Photoshoot07

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location