Username *
Password *
Remember Me

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Summer Beauty Kita, Büro 24/7 i Farmacia su opet udružili snage za novi beauty projekt koji je izazvao veliko zanimanje žena. - Naime, ovaj put smo proširili asortiman proizvoda i jednu jako elegantnu kutiju napunili sa svim stvarčicama koje biste mogli trebati na godišnjem odmoru. Potrudili smo se misliti na sve vaše potrebe i objediniti čak 18 proizvoda preparativne njege i suplemenata s potpisom provjerenih i poznatih brendova poput La Roche-Posay, Avène, Apivita, Klorane, Almagea+, Eucerin, Caudalie, Premium Green, Melem, Nikel, Neal's Yard, Alcovit, Hansaplast... - objavila je Farmacia na jučerašnjem garden partyju u romantičnom zagrebačkom Hendrick's gardenu.

 

amarie i natasa
Dio proizvoda koji se nalaze u Beauty Travel Kitu


"Prošlogodišnji uspjeh projekta i kontinuirana suradnja s vodećim regionalnim lifestyle portalom su nam i ovog ljeta bili nit vodilja. Osim što smo zajednički izabrali proizvode i pakiranja prikladna za putovanja, na ovaj način svoje vjerne klijente upoznajemo s novitetima i trendovima u sferi zdravlja i ljepote" rekla je Željka Suvajac iz Farmacije.

amarie i natasa

Uz osvježavajuće koktele, gin tonic i Rose vino cijenjenog hrvatskog brenda Korlat na garden partyju su uživale brojne poznate dame poput Nataše Janjić, Judite Franković, Ivane Roščić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Nine Mije Čikeš, Đurđe Tedeschi, Anamarije Brkić, Ana Marjie Ricov, Marije Kulušić i brojnih drugih.

Büro 24/7  x Farmacia BEAUTY TRAVEL KIT je već dostupan u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Zadru po cijeni od 199,99 kuna. Više o setu pročitajte ovdje.

 amarie i natasa
Anamarija Brkić i Nataša Janjić

amarie i natasa

Ana Nikačević

amarie i natasa

 

amarie i natasa
Željka Suvajac i Nina Mia Čikeš

amarie i natasa

amarie i natasa

Dioralop

amarie i natasa

Envy Room

amarie i natasa

Klisab

amarie i natasa

Mara Bratoš

amarie i natasa

Marija Kulušić

amarie i natasa
Twins

amarie i natasa

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location