Username *
Password *
Remember Me

Uvijek na pijedestalu, Visoku modu gledamo kroz posebne naočale – najekskluzivnije kreacije svijeta, stvorene u pariškim ateljeima iz ruku najvrsnijih krojačica i dizajnera, uvijek nam donose dramatičnu igru boja i detalja.

vlada4

Upravo je toj „gospođi“ nizozemski Vogue u svom rujanskom broju posvetio krasan editorijal. No, ovdje je ta stara i cijenjena kategorija prezentirana poput modnog kameleona koji je prilagodljiv stilovima današnjice. Vidljiv je dašak punka koji se, po svojoj definiciji, na modnoj mapi nalazi na totalno suprotnoj strani. Nastao je na ulici, kao bunt, u službi promjena u društvu.

Haute Couture je, s druge strane, elitistička, to je dio njezine duše, konzervatizam je u njezinim korijenima. Ipak, popuštanje pred navalom takvih trendova samo je pojačalo umjetnički dojam koji ta modna kategorija nosi u sebi.

Model Vlada Roslyakova zabljesnula je u haljinama s potpisom Chanel, Atelier Versace, Valentino, Azzedine Alaïa, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Armani Prive… po stilističkim idejama kreativne urednice nizozemskog Voguea, Martien Melleme. Svaka kombinacija ima svoj make-up i frizuru: svoju su kreativnost ovdje pokazali Irena Ruben i Jerome Cultrera.

Jednostavnu i predivnu fotografiju na kojoj je Visoka moda dobila moderan život potpisuje Alique.

vlada1vlada2vlada3vlada5vlada6vlada7vlada8vlada9

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

savršeno *-*

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location