Ana's TIPS & TRICKS // KATY PERRY kao savršeni beauty kameleon

  Često se u salonu susrećem s pitanjima koja muči većinu žena željnih promjene. Pristaje li mi kratka kosa, hoće li mi pristajati oštri bob ako imam veći nos ili kako da se ošišam ako sam punije građe i nesavršena?

  Predlaže promjenu: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Katy Perry Vogue Cover Photoshoot01


  Puno je čimbenika koji nam pomažu da dobro izgledamo s novom frizurom: geometrija lica ili boja očiju i tena! Sve su to stvari koje koristimo kod tehnika šišanja i koloristike, ali ponekad pravila zaobilazimo! Moj osnovni savjet je: ako se dobro osjećate s frizurom i ponosno je nosite, to će se vidjeti na vašem samopouzdanju.


  Jedna od najvećih kameleonki, koja sa svakom frizurom pokazuje novu energiju, predivna je Katy Perry: u novom Vogue Australia pjevačica je isprobala niz frizura! Naravno, to je dio njezinog slavnog stila, no svaka ova frizura stoji joj genijalno. Osim kose, tu su i besprijekoran styling i make-up koji zaokružuju sliku. Styling potpisuje Christine Centenera, fotke je radila Emma Summerton.

  Katy Perry Vogue Cover Photoshoot01


  Kada pričamo o šišanju tada je samo nebo granica, pristaje vam mnogo toga, nastojte to uklopiti u vlastiti stil. Što se boje tiče jednostavno je, svijetlim očima pristaje zaista sve, što je boja tamnija oči će biti više istaknute.

  Tamnije oči vole i tamnije nijanse kose s naglaskom na bakar koji se savršeno uklapa i to posebno u jesen/zima varijantama. Česte promjene stila frizura rezervirano je za one hrabre i zaigrane, jeste li se prepoznale u tome?

   

   Katy Perry Vogue Cover Photoshoot01Katy Perry Vogue Cover Photoshoot01Katy Perry Vogue Cover Photoshoot01