Username *
Password *
Remember Me

Pogledamo li malo oko sebe, uočit ćemo čarobne jesenske boje... ove sezone preslikavamo ih na kosu i lice! Naglasak je na ravnim rezovima, stroge linije naglašene su opeglanim pramenovima koji su idealni za efekt trenutno popularne staklene kose.

Staklena kosa obogaćena je njegom hranjivim i suhim uljima, kod nas to predstavlja linija za kosu La Croa, ujedno i prva hrvatska linija za njegu kose.

Kreativno vodstvo: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

ana1

Cure nose jesensku kolekciju stylinga kose, na otvorenju nove lokacije salona "Do šminke i frizure za pol vure". Salon se preselio u veći prostor, u Bosansku 6.

ana1

Bež nijanse inspirirane lišćem pristaju svjetlijoj puti. Tamniji korijen sa svjetlijom nijansom pramenova radili smo s Inebrya bionic colorom, to je prirodni preljev bez amonijaka i pPD-a. Pramenovi se nisu dodatno radili, iskoristili smo one koje je sunce napravilo tijekom ljeta.

ana1

Prelijevanje bakra kroz tehniku bojanje u tri sloja, također napravljeno na prirodnoj i ravnoj kosi. Koristili smo Bionic color preljev koristeći stapanje tamno crvenog korijena, narančaste sredine i žutim vrhovima. To je tehnika koja će biti zanimljiva i na ravnoj i na izrazito kovrčavoj kosi. Kosu smo kovrčali tehnikom na foliju koja traje do sljedećeg pranja.

ana1

Kreativno asimetrično šišanje s puno ravnih rezova ukrasili smo jakom narančastom. Kosu smo posvijetlili Inebrya bleach creamom, te tu svijetlu podlogu nijansirali narančastom KRO-maskom. To je njegujuća linija, a jedna od najboljih je maska za kosu s dodatkom narančastog pigmenta.

ana1

Prljavo roza s detaljem lavande, idealna je kombinacija je na jednostavnoj i jako kratkoj kosi. Na svijetloj podlozi koristili smo Inebrya pastelne preljeve - jako su nježni na kosi.  

ana1

Šarenilo pastela super će se uklopiti na šarene podloge koje sadrže razne stare pramenove i nijanse, iskoristite to! Kosu smo nijansirali nježnim i hranjivim maskama u boji, paleta nijansi od crvene, narančaste, roze i lavande.

ana1

Šminka je decentna i prozračna, nosi se nature, ističemo ga bež nijansama i stavljamo naglasak ili na usne ili na oči, nikako oboje. Dovoljan je i dobro obrađen ten koji će izgledati čisto i nježno tako da oči i usne ostanu totalno prirodne s eventualno decentno osjenčanim obrvama.

Djevojke su odjenule kolekciju iz Šopingholičarke te nakit Pupa Franca dok su detalji na kosi Lilac Vines.

Foto: Di Art

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location