BEAUTY LEGENDE // LILA MOSS postala lice za make-up kampanju Marca Jacobsa

  Kćerka Kate Moss, 16-godišnja Lila, još je jedna u nizu poznatih kćerki na svjetskoj beauty sceni – djevojčica je izrasla u djevojku i hop, evo je na kampanji Marca Jacobsa. No, Lila je stvarno cool, jer Kate Moss je tako daleko od plemena glamuroznih diva. Konačno je krenula u osvajanje svjetske modne scene... Kaia, makni se, stigla je Lila.

  kate moss young
  - Sviđa mi se ova šminka, posebno bronzeri. Make-up ti može dati osjećaj sigurnosti i možeš se osjećati bolje – izjavila je Lila. Make-up look je osmislila Diane Kendal, fotku je napravio David Sims. Kreativno vodstvo odradila je Katie Grand, kosu je slagao Guido Palau, manikuru potpisuje Jin Soon Choi.


  Što se tiče ekipe koja je radila kampanju, sve su to stari poznanici. – Marca znam od malena, a o Guidu mi je mama puno pričala – izjavila je Lila. Inače, njezin omiljeni parfem već nekoliko godina je – Daisy od Jacobsa. 

  Marc i Kate poznaju se od 1993. godine, kad je ona imala 18 godina i došla na casting za njegovu legendarnu Perry Ellis grunge kolekciju. A onda je Marc dobio otkaz, jer kolekcija nije bila u duhu brenda Parry Ellis, i vinuo se u modne zvijezde. Zapravo je tom kolekcijom promijenio trendove i usmjerio modu na drugi kolosjek.

  Jacobs je od onda jedan od najutjecajnijih dizajnera, Kate je legenda, svi su legende, a sada je došla i Lila, za koju Marc kaže da je uživo i karakterno jako slična Kate. – Kad smo se okupili svi na snimanju, imao sam osjećaj kao da sam se vratio u prošlost, kad sam vidio Lilu kako je odrasla i promijenila se... Sjetimo sam se 1993. i naših početaka. Naime, bilo je to posebno iskustvo, Kate i ja smo tada postali prijatelji za čitav život... - . Lilin tata je Jefferson Hack, svjetska faca na medijskoj sceni, s kojim je Kate ostala u dobrim odnosima. 

   

  kate moss young
  Mlada Kate na početku karijere - sličnost s kćerkicom je očita

   

  kate moss youngKate i Lila kad je imala 8 godina.