Username *
Password *
Remember Me

Svako godišnje doba nosi svoj stil i svoja obilježja, pa tako i jesen. Opisuju je kao najljepši dio godine u kojem je sve mirno, lijepih boja, lagano, poletno: tako je i s frizurama.

Lijepa kosa je nešto što uvijek primjećujemo kod drugih i jedna je od onih stvari koje stvaraju cjelokupni dojam o osobi.
Zasigurno biste pri opisivanju nekog prvo spomenuli kosu, oči i oblik lica. Iz tog je razloga bitno da ona bude baš odraz onog što vi jeste, ali i da bude u trendu!

ekstenzije.net
Magdalena Frackowiak // D la Repubblica // foto Takay // styling Laura Bianchi


Trebate li promijeniti rutinu?
Briga za kosu tijekom jeseni vrlo se malo razlikuje od ljetne, utoliko da ne morate više toliko brinuti o hidratacijskim proizvodima, iako se preporučuje da nastavite tretirati kosu trenutnom rutinom ako se pokazala učinkovitom za vašu kosu.

Ono što biste mogli napraviti jest posjetiti frizera i malo skratiti kosu, pogotovo ako ste bili na moru neko vrijeme. Vrhovi kose obično pate zbog soli i sunca, a oštećenja je najbolje ukloniti upravo u ovom periodu: kao svjež početak! Kosa će vam biti zahvalna, a vi ćete biti zadovoljni njenim zdravim izgledom. Rijetko što je dojmljivije od lijepe i njegovane kose.

 ekstenzije.net
Michael Kors // fall2019

 

Koje su frizure prigodne za jesen?
Jesen je pomalo ozbiljna, ali i elegantna te puna šarma. Iz tog razloga se preporučuju frizure koje izgledaju kao da u njih ulažete malo vremena (iako to često nije tako), ali ne smijete dati dojam bezbrižnosti: to je ljetni trend.

Duge kovrče i laganiuvojci odlično izgledaju uz lijepe čizme i kaput, a razni „updo“ stilovi pokazat će drugima koliko ste ozbiljna i poslovna osoba. Šiške su također jesenski trend, daju neku dozu mističnosti osobi koja ih ima, ali pazite: malo se teže održavaju.

Koji su još popularni trendovi frizura za jesen?
Bojanje kose u karamel-smeđu i tople nijanse smeđe, riđe, tamnocrvene, svakako su jesenska stvar. Zaboravite na crnu i plavu kosu, sada smeđe lišće i smeđa kosa imaju svoj trenutak.
Balayage je u ovo doba godine također jako popularan, ali nemojte ga miješati sa „ombre“ tretmanima, oni su ljetni. Balayage daje dozu elegancije i mističnosti te je zato dobro investirati u ovakvu promjenu i osvježiti svježe ošišanu kosu!

ekstenzije.net
Hedvig Palm // Vanity Fair Italy // foto Hunter & Gatti // styling Cleo Casini

 

Boje jeseni u blistavoj, raskošnoj kosi
Prekrasni tonovi kestena, smeđih i crvenih nota koje možete izabrati za balayage tehniku, dati će vašoj kosi toplinu i sjaj, prelijevajući se na jesenskom suncu.
Možete se odvažiti i isprobati nove "messy bob" frizure. U pitanju je razbarušena bob frizure u toplim nijansama smeđe i crvene, ali koja iznimno lijepo odgovara i plavoj boji kose. Živahnost ove frizure kontrast je nadolazećoj zimi.


Obožavate dugu kosu? Naravno, uvijek je u trendu!
Ipak, kada skrate kosu, mnoge djevojke shvate da im nedostaje ona dužina koja čini osobu zavodljivom te se stoga odluče za ekstenzije za kosu. Ovo je odlična ideja i ako ste spremni investirati u lijepe ekstenzije koje će vam pristajati bojom, teksturom i duljinom: osvježit ćete cijeli look!

ekstenzije.net


Nemojte se ustručavati investirati u sebe, svoju frizuru i njegu kose. Kosa je ženski atribut koji može potpuno promijeniti izgled i stvoriti "novu ženu", hrabriju i odvažniju nego ikad.

PR TEMA

ekstenzije.net
Lily Aldridge lands // Harper’s Bazaar Greece // foto Yulia Gorbachenko // modna urednica Sandy Armeni

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location