Username *
Password *
Remember Me

Dolazi nam vikend ludih i kostimiranih Halloween partyja. Dućani su puni perika, ampulica krvi i raznih pomagala kojom je lako kreirati neku strašnu masku! - Mi preferiramo ženstvenost i eleganciju čak i sada kada mislite da je to nemoguće! Masku je osmislio Vinko Tomišnjak, make-up artist salona “Do šminke i frizure za pol vure“ - ističe frizerka Ana Kuštre. 

 

HALOWEEN dosminkeifrizurezapolvure1


Inspiriran predivnom Martinom koja ima savršene crte lice krenula je avantura oslikavanja, ideje su se nizale svakom novom linijom nastalom na njenom licu. - Najbitnije je da vam model u potpunosti vjeruje, a moment kada su vam ruke otvorene prema samoj mašti ona vas i vodi do rezultata - ističe Vinko.


- Kod oslikavanja ovakve maske najvažnije su precizne i uredne linije, veliko strpljenje jer ipak ovo je lice ne papir. Neke linije sam sjenčao, a podloga je svijetla kako bih istaknuo kontrast tonova. Kosu smo umotali u crni turban kako bismo sakrili Martininu svijetlu kosu koja bi nam dala ipak previše prirodan efekt, a njega sada ne želimo – ipak je Halloween!

Tekst je preuzet s linka

Make-up: Vinko Tomišnjak
Foto i styling: Ana Kuštre
Model: Martina

HALOWEEN dosminkeifrizurezapolvure1HALOWEEN dosminkeifrizurezapolvure1HALOWEEN dosminkeifrizurezapolvure1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location