Username *
Password *
Remember Me

Pod humorističnim motom „Get your SH&T together“ studio Šesnić&Turković donosi fora stvari: - Iako je prosinac više tradicionalno doba godine, ove smo godine odlučili malo izaći iz okvira i začiniti atmosferu darivanja nečim drugačijim, a nadahnuće smo pronašli u kratici našeg imena. Sve proizvode iz ponude sami smo dizajnirali, a kako izvedba ne bi zaostajala za kreativnošću korišteni su isključivo najkvalitetniji materijali i tisak. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto prema svome ukusu, a što sve nudimo može se provjeriti na ovogodišnjem artOmatu - poručio je Turković.

apron collage


1. Kuharska pregača ‘PRAISE THE COOK OR EAT SH&T’ za sve one koji bi htjeli kuhati kao vječito namrgođeni chef Gordon Ramsay, ali su svjesni svojih kulinarskih nedostataka.

2. Šalica ‘COFFEE MAKES YOU SH&T’ za one koji se ni rano ujutro ne boje čuti velike životne istine.

 

apron collage


3. Bilježnica ‘GET YOUR SH&T TOGETHER’ namijenjena svima koji svake godine ponosno donose novogodišnje odluke, a ubrzo ih još ponosnije krše.

4. Blok ‘NOTE THAT SH&T’ za zapisivanje svih onih genijalnih ideja koje vam padnu na pamet, pa makar ih nikada ne realizirali.

5. Ruksak ‘FULL OF SH&T’ za sve one stvari koje inače nosite u rukama ili nagurate po džepovima, u rasponu od iznimno važnih do posve beskorisnih.apron collage

6. Torba ‘FULL OF SH&T’ obujma 13 L za stvari iz gornjeg opisa.

7. SH&T crewneck i SH&T shirt za one koji ne srame nositi iskonski SH&T u svakoj prilici i u svim odjevnim kombinacijama.

8. Ukras ‘ALL I GOT FOR CHRISTMAS IS THIS SH&T’ za sve istinoljubive i dovoljno hrabre da priznaju manjak inspiracije.

9. Knjiga ‘LOT OF SH&T’ s pregrštom ideja iz Šesnić&Turković studija iz područja vizualnih identiteta, ambalaže, plakata, signalizacije, oglašavanja i sl.

 apron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collage

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location