Username *
Password *
Remember Me

Interaktivne izložbe pozivaju ljude da se uključe u proces kreiranja prostora, a jedna od njih je Playkits u Hong Kongu, koju potpisuje Eskyiu. Tu se igra košarka, ping-pong, preskaču se prepreke… a samim time izložbeni se prostor zapravo mijenja svaki dan - baš kao i gimnastička dvorana, čista inspiracija... Kad dođu novi ljudi, primijetit će neke nove stvari i upustiti se u akciju te promijeniti vizuru prezentacije. Naravno, sve skupa napravljeno je kako bi se popularizirao sport, a sponzor projekta je Nike.

ESKYIU playkits hong kong1

Dinamično, izazovno i natjecateljski osmišljeno okruženje potiče ljude da sudjeluju, da se zabave i podsjete kako izložbeni prostor nije samo statična figura, već on može biti slika i prilika itekako aktivne svakodnevice. Kad se svemu doda snažna estetska nota, kad dijelovi sprava otkriju neone i super-nijanse, sve skupa postaje još zanimljivije!

 ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1ESKYIU playkits hong kong1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location