Username *
Password *
Remember Me

Banana je ustvari preklopljen pramen cijele kose – prvo uzmemo odozada svu kosu, zafrčemo je i preklopimo, a onda i učvršćujemo ukosnicama, gumicom ili maramom. Iako se radi o varijanti punđe, ova je frizura nešto ležernija. No, ako je u potpunosti lakirana, može biti i izbor za neki večernji izlazak. Neko je vrijeme ova frizura bila hit za svadbe. Postoji par varijanti, a u neke čak ide i umetak u obliku banane, koji od svake kose čini onu super-gustu.

Slaže i frizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

banana55


Banana je idealna je za sve prigode – možete je lako napraviti sami!

Ne brinite za lasi koje ispadaju sa strane, nesavršena frizura djelovat će nježnije.

Možete je smjestiti na vrh glave, na sredinu ili nisko, iako na nisku treba paziti, kako se ne bi skroz raspala… jer to će se desiti ako je kosa teža, mekša, svježe oprana ili jako ravna. Ovo je ujedno super riješenje za masne dane, za bad-hair day, kad kosu treba dovesti u red i maknuti s lica.

Nakon slaganja, odnosno uzimanja čitave kose u ruku i frkanja oko prsta (ako je kosa gusta, zafrknite je oko dlana) i učvršćivanja ukosnicama, predlažem malo laka za kosu. Poredajte lasi koje strše i pustite ležerne pramenove da nježno uokviruju lice.

U slučaju stroge frizure, zaližite dodatno kosu prema iza, nakon pravljenja banane i još jednom posprejajte.

banana55

banana55

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location