Username *
Password *
Remember Me

Na spomen lanci u kosi moja prva misao vodi me do neka lude punk kreacija... no lanci mogu zaista izgledati ženstveno, posebno ako ih kombiniramo s kristalima. Na predstavljenim jesenskim kolekcijama u New Yorku, u fokusu je bilo blještavilo – zavladalo je i kosom i noktima!

Komentira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

silver hair ring chains


Osim prekrasnih dugih i njegovanih kosa nose se i ekstenzije kojim dobivate dužinu i raskoš gustoće. Potrebna je duga ili poluduga kosa koja se može vezati u niski rep, najjednostavniju frizuru koju možete složiti u doslovno jednoj minuti.

No, jednostavnost je narušena sitnim, gustim karikama koje fantastično izgledaju upletene u kosu! Lagani lanci padaju u više dužina i stapaju se s kosom koja visi iz repa. Ovaj ukras može se kombinirati i s pletenicama, upletite u svaku pletenicu po jedan lančić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chain game strong! Loved this silver chain ponytail we created this season so much! @justinemarjan @TRESemme #TRESnyfw #fall2019 #TRESpartner

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

 


Osim lanaca, fora su i frizure kao posute kristalima – na zalizanu kosu smještene su kristalne linije koje prate smjer fizure. Ako ste malo spretniji, predlažem uplitanje kristala u same pramenove, kao i pletenje oko kukica. Djelovat će ludo i posebno, a ako želite kombinirati s odjećom, tu su kristali u raznim bojama!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

AREA FW19 | Look 13 #areanyc

A post shared by AREA (@area) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

AREA FW19 | Best Photos from NYFW FW19 by @coreytenold for @voguerunway #areanyc

A post shared by AREA (@area) on