Username *
Password *
Remember Me

Nama frizerima on je i tekako poznata ličnost koja je osvojila cijeli svijet: Guy Tang je frizerski genij iz Los Angelesa.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure 

L3 Guy Tang 6

Mi frizeri i to širom svijeta svakodnevno pratimo rast i popularnost tog prekrasnog i prije svega skromnog stilista i kolorista.

Guy je, kao i većina nas u svojoj karijeri, nailazio na brojne nepravilnosti koje kemičari kemijaju u svojim laboratorijima tijekom nastajanja boja za kosu.

On je prvi frizer koji je osmislio svoju liniju za bojanje ispravivši u njoj sve prepreke koje su nas pratile tijekom koloristike.

 


U vlastitom laboratoriju osmislio je četiri linije boja za kosu i tri linije izbjeljivača razrađene do savršenstva s naglaskom na posebne, gotove nijanse koje ne moramo miješati.

Nedavno je gostovao na poznatom frizerskom spektaklu HAIR EXPO Zagreb gdje nam je pobliže objasnio svoju filozofiju stvaranja tih čarobnih nijansi koje se nalaze u kolekcijama #mydentity.

Od kuda ideja za stvaranje svog vlastitog brenda?

“Stvorio sam #mydentity jer sam želio prilagoditi boje koje svi sanjamo – boje koje nedostaju u paleti današnje kose. Želim stvoriti liniju koja vraća zabavu i uzbuđenje u našoj frizerskoj industriji. Ali prije svega, želim stvoriti zajednicu koja osnažuje našu obitelj #hairbestie i omogućava nam svima da nađemo naš identitet – jer kada znate tko ste, imate hrabrosti učiniti sve što sanjate.”

 

I zaista je tako, nas dvadesetak iz Hrvatske, Srbije i Bosne imalo je čast sudjelovati na Guy Tang workshopu.

Proveli smo s Guyem cijeli dan, upoznati smo sa svim linijama koje je osmislio, isprobali smo ih na našim modelima i rezultati su jednostavno savršeni.

Boje su stigle u Hrvatsku i jedva čekamo da stignu u naš salon Do šminke i frizure za pol vure, u Bosanskoj 6, kako bismo tu čaroliju preselile na kose naših klijentica.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location