Username *
Password *
Remember Me

Trend korejske kozmetike sve je popularniji na Zapadu, a jedan od predvodnika je zabavan brend Tonymoly. - Tajna uspjeha je spajanje posljednjih tehnoloških otkrića s jedinstvenim, zaigranim pakiranjem – objavljeno je danas, povodom dolaska proizvoda u Muller.

avocado sheet

- Riječ je o vrlo popularnom korejskom brandu za njegu lica i tijela čiji su proizvodi ekološki orijentirani. Među hitovima je Panda's Dream So Cool stick za područje oko očiju koji otklanja podočnjake, tamne mrlje i umor s očiju! Tražene su i sheet maske, dermatološki skin – fit za svakodnevnu upotrebu kod kuće. Bubble Pack maska za čišćenje lica je, s moćnim sastojcima algi, crnog blata i ugljena, idealnaje za čišćenje i eksfolijaciju lica. BBO lip balmovi će sa SPF faktorom zaštititi vaše usne i pripremiti ih za poljupce! – objavljeno je u najavi.

avocado sheet


Ime branda u prijevodu znači “putting style into packaging” što je ujedno i slogan branda. TONYMOLY je nastao 2006.godine, a danas je dostupan u 50 zemalja, na čak 12.100 prodajnih mjesta. Proizvodi su kvalitetni, ekološki orijentirani te se za njihovu proizvodnju koriste prirodni sastojci.

 avocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheetavocado sheet