Username *
Password *
Remember Me

Nada Došen potpisuje dizajn odjeće, a njezin nećak Sven Došen, student četvrte godine Arhitektonskog fakulteta, osmislio je prostor. Brend DNK ima prepoznatljiv, crno-bijeli svijet privlačnog minimalizma koji silueti daje zanimljivu dinamiku i zatvara je u jednostavnost sa stilom.

Kod nje ćete naći one udobne forme nenametljivog dizajna, iako Nada jako voli eksperimentirati sa šavovima i manipulirati krojnim intervencijama.

DNK 1

Jedna je od onih koju vole – arhitektice, doktorice i ostale žene čija je garderoba bazična i smireno elegantna. A opet, lako je kombinirati Nadine komade jer ima dana kad njezine ne-boje vole dašak šarenila ili nekog sunčanog pigmenta!

U butiku su dostupni i neki drugi naši brendovi, koji se slažu s DNK estetikom: Marmelo torbe autorice Dunje Sučić, nakit Art Sfabijan Sanje Fabijančić, ručno tkani šalovi brenda Breaking the Waves Sanje Šebalj i Miga - san o tkanju Miroslave Margetić te Bruketa komadi nakita Morane i Vilene Bruketa - pojasnila je Nada.

Povodom otvorenja, još danas i sutra možete na novoj lokaciji u Masarykovoj ostvariti popust od -15% na odjeću brenda DNK by Nada Došen.


Foto: Gabi Došen

DNK 1DNK 1DNK 1