Username *
Password *
Remember Me

Prsluk s V ovratnikom i košulja s povećom kragnom zajedno čine neodoljivu granny formulu, a kad se sve skupa nađe u režiji talijanskog izdanja magazina ELLE, jasno je da stvari postaju moderne.

Styling potpisuje Carola Bianchi, koja predlaže šarenilo u paketu. Košulje u divnim kombinacijama isprobala je Karlina Caune, a fotografije potpisuje Andreas Sjodin.

Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06

Košulja, kao jedan od osnovnih odjevnih komada takozvanog ozbiljnijeg odijevanja, jako voli i stilske kontraste, kao što su na primjer traperice s rupama. Dodaj tome sako povećih ramena i nova formula je spremna. Dolje, naravno, idu nezaobilazne tenisice, salonke ili čizme.

Cool štreberski look garantira fina vestica preko ramena, a za vrijeme kišnih dana, navy košulja fura se uz prozirnu kabanicu. Odijelo u pastelnim nijansama kontrira snažnom, plavom gingham uzorku, dok prugice vole nešto šire pruge...

Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06Karlina Caune ELLE Italy Cover Photoshoot06

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location