Username *
Password *
Remember Me

Bronzer je baza (u kamenu ili tekuća) koja lice čini preplanulim, a nakon toga priča se nastavlja crvenim ružem, dobrom olovkom za oko očiju te zanimljivim sjenilom u crvenim tonovima. Tople nijanse vole summer look te su osnova jednostavnog ljetnog stila. Sad stvarno možemo potamniti i za to nam ne treba odlazak na more, već tek usputna šetnja po uzavrelom asfaltu! Osim kreme sa zaštitnim faktorom, koja je nužna za očuvanje ujednačenog tena, bronzer je odmah na drugom mjestu, jer nam daje onaj ljetni, zdravi look.

 Josephine le Tutour Vogue Beauty03

Josephine le Tutour // Vogue Greece // styling Anna Katsanis // foto Tom Schirmacher // kosa Gavin Harwin // make-up Benjamin Puckey.

 

Sve brončano – ne treba ti čak ni maskara! OK, možda malo. Samo velika, dobra četkica i bronzer koji ima one sitne, nježne shimmer čestice. Nije dobro pretjerati, dovoljan je jedan potez po licu i dva do tri na obraze i rub lica. Bonus je lagano rumenilo u nijansi marelice...

Josephine le Tutour Vogue Beauty03

Sa crvenim ružem – glamur za ljetne večeri. Idealna je koraljna nijansa, topla i jasna, jer se idealno slaže s brončanim tonovima na licu… Ovaj look je tako fresh i jednostavan!

Josephine le Tutour Vogue Beauty03

Malo crnog eyelinera ili olovke – ovisno sa čime si spretnija. Naime, na brončanu bazu na licu, iscrtaj oči u mačkastom stilu. Ovo je super za ljubiteljice konkretnog make-up looka i one koje imaju uvježbanu ruku. Olovka neka bude vodootporna, kako se sve ne bi zamrljalo tijekom partyja…

Josephine le Tutour Vogue Beauty03

Lagano crvenkasto, koraljno sjenilo ne treba puno toga, pa čak ni ruž za usne. Na njih ide tek sjajilo (plus siva olovka za iscrtavanje), no potrebno je definirati obrve jer sjenilo ide na čitav kapak. Kad je sjenilo u fokusu, obrva ponekad djeluje kao da je „nestala“, zato joj treba malo stilske pomoći... Idealna nijansa za obrve je ona što prirodnija, kako ne bi izgledala umjetno.