Username *
Password *
Remember Me

Aragović a.k.a. BiteMyStyle je danas objavio kampanju za slavljeničku kolekciju povodom 15. godina karijere, a u glavnoj ulozi osim točkica i prugica, našla se i Lara Antić, pjevačica grupe Bang Bang.

BMS 2019 1

- Već duže vrijeme Zoran i ja raspravljamo o dužini moje kose i konačno, nakon pet godina nagovaranja popustila sam i odlučila se na promjenu. Znala sam i da idem u najbolje ruke, kod Katice Topčić s kojom Zoran surađuje već godinama. S kraćom kosom, došla je i Zoranova ideja snimanja kampanje. U takvoj se ulozi do sada nisam našla i snimanje je za mene bila velika nepoznanica, ali i zabava. Čini mi se da sam imala veću tremu od Zorana i cijelo vrijeme sam ga ispitivala je li zadovoljan i što trebam raditi. Snimati kampanju za nečiji 15.ti rođendan ipak nije mala stvar - istaknula je Lara.

BMS 2019 1

- Sretan sam i ponosan što upravo s ovom kampanjom slavim svojih 15 godina na hrvatskoj modnoj sceni. Kao što ni jedan rođendan ne može proći bez balona, konfeta i torte, tako smo i mi dočarali veselu, energičnu i pozitivnu atmosferu, a takve su i moje kreacije - istaknuo je Aragović. Njegov modni humor i šarenilo među popularnijima su na našoj modnoj sceni, jer stilski party hit je u svakoj sezoni, ma kakva god ona bila!

 BMS 2019 1

Fotograf: Denis Butorac
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make up: Iva Kovačević
Cipele: Shoebox
Tapete: Fullmoon
Torta: Torte i to

 BMS 2019 1BMS 2019 1BMS 2019 1BMS 2019 1