Username *
Password *
Remember Me

Desetak minuta hoda od splitske Dioklecijanove palače nalazi se novo chic mjesto s predivnim interijerima, Briig boutique hotel. - Avantura za goste započinje već pogledom na dojmljivu vizuru bijele zgrade asimetričnih linija, a potom se nastavlja na otmjenoj recepciji – stoji u priopćenju.

- Predvorjem dominiraju monumentalne zavijene crne stepenice, koje su pravo umjetničko djelo, a s prizemlja vode na prvi kat. Originalni namještaj i rasvjeta renomiranih svjetskih dizajnera, kamen iz sjeverne Italije, plakati Borisa Bućana, grafike Julija Knifera i instalacije Aleksandra Srneca, samo su neki od istaknutih detalja zbog kojih briig već sada ponosno nosi epitet istinskog “muzeja sa sobama“ – objavljeno je povodom otvorenja novog IT mjesta.

 PR objava 2

Središte hotela je unutarnji atrij koji izgledom podsjeća na izlomljenu vanjsku fasadu, a riječ je o posveti japanskom umjetniku Noguchiju i njegovoj čuvenoj papirnatoj izlomljenoj lampi.

Okomiti četvrtasti otvor, koji se nalazi u sredini zgrade, podiže se sve do staklenog krova na vrhu, a povezuje unutarnje hodnike i sobe smješene na pet katova.

Hotel raspolaže s 59 prostranih i komfornih soba koje se mogu usporediti sa sobama hotela viših kategorija, jednom deluxe sobom s terasom te s dva apartmana koja se nalaze na posljednjem katu.

 PR objava 2

Posebnu atraktivnost apartmanima daje pogled na grad i more, s balkona na kojima se nalaze i jacuzziji. Na svakom je katu smještena i po jedna soba s panoramskim pogledom kroz masivno crno staklo dimenzija čak 5 x 2.7 metara.

Društveni prostor u prizemlju zamišljen je kao dnevna soba koju krasi lounge s kaminom, brojni magazini i časopisi te pomno odabrani namještaj, a gostima služi za opuštanje, susret s kolegama ili čak nadoknađivanje posla.

PR objava 2

U predvorju se nalazi i Cigar Room te eleganti Barcaffe Bar koji vodi na prostranu otvorenu terasu. Riječ je o jednoj od najljepših terasa u Splitu, idealna za prvu jutarnju kavu ali i večernje opuštanje uz ugodnu glazbu, svježi zrak, miris mediteranskog bilja te šum valova. Svakog se dana poslužuje raskošni doručak, a u sklopu hotela uskoro će biti otvoren i a la carte restoran.

Na krovu hotela nalazi se bazen te spa centar koji nudi saunu i razne vrste masaža, a dostupna je i soba za fitness. Hotel sadržava i tri moderne multifunkcionalne kongresne dvorane te okruglu dvoranu za sastanke koja će zadovoljiti sve ukuse međunarodne i regionalne poslovne zajednice.

Osiguran je i hotelski parking, u podzemnoj garaži na čak dvije razine.

PR objava 2 PR objava 2PR objava 2PR objava 2PR objava 2PR objava 2PR objava 2PR objava 2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location