Username *
Password *
Remember Me

- U novoj kolekciji Ana Gjivoje ostaje vjerna svojem potpisu koji njeguje od početka svoje modne priče. Ručke od gume za zalijevanje sastavni su dio svake njene kolekcije, baš kao i ručno oslikani motiv – objavljeno je danas u najavi nove kolekcije. Ana Gjivoje i njezin brend Bag by AG (svi ih od milja zovu bagice!) predlažu ručno oslikane torbice simpatičnog dizajna, a lice nove kampanje je Dea Marija Računica, poznata splitska glumica i kćer legendarnog igrača Hajduka, Deana Računice.

DSC 7522

- Teško je spomenuti sve detalje kojim je obogaćena, ali na ovoj se kolekciji radilo dugo, konačno sam dosegla kvalitetu kojoj sam težila i to je bio prioritet. Svakoj torbi pristupam posebno i stvarajući ju, stvaram jednu posebnu priču. Bagice su od starta osmišljene tako da su izrađene od materijala koje nisu uobičajene za torbe, te tako donose jednu drugačiju priču i drugačiji doživljaj – objasnila je Ana.

- BAG je slika, umjetničko djelo, fotografija, skulptura, moda i tek na kraju, torba. Taj je proces jako kreativan i zabavan, dubok i vrlo intiman. Ovoga puta snimili smo i prvu kampanju, a posebno mi je drago što je Dea zaštitno lice jer je prelijepa i vrlo jedinstvena s jednim plavim, a drugim smeđim okom, drugačija kao i BAG torba - istaknula je autorica.

DSC 7522

Splićanka Ana Gjivoje diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u malom talijanskom gradu Macerati. Uvijek je bila sklona primijenjenoj umjetnosti i procesu u kojem umjetničko djelo dobiva neku drugu primjenu i komunicira na neki drukčiji način.

Nova BAG kolekcija može se pronaći u Splitu u dućanu Croatian design Store, Bag&Co na adresi Majstora Jurja 17, pored Zlatnih vrata Dioklecijanove palače, a uskoro će biti dostupna i putem webshopa.

DSC 7522 DSC 7522 DSC 7522 DSC 7522 DSC 7522 DSC 7522

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location