Username *
Password *
Remember Me

Pletivo često ima tu granny vibru, ali ne kod Nataše Mihaljčišin koja je nedavno predstavila svoju prvu capsule kolekciju u ateljeu u centru Zagreba, a sada donosi i vizuale "Između nas", s fotografskim potpisom Mare Milin. Nedavno je Nataša krenula u solo vode, nakon ukidanja brenda I-gle, koji je radila s Tinom Vrdoljak Ranilović (ona je sada kreativna direktorica u Varteksu).

NATASHA HR page 001

Autorica zapravo nastavlja priču tako gdje je brend stao, ali ujedno evocira svoje početke, 1995. godine, kad je heklala s flaksom. Danas donosi razvoj pletenih stvari koje stavlja u moderan kontekst i skida s njih svaku granny vibru. Duge široke hlače i majice, tunike i odjeća koja se nosi na više načina njezin je prijedlog. Sve je fluidno, rastezljivo, ponekad se blista jer Nataša želi istaknuti posebnost teksture i siluete. Nataša uz neke od fotografija stavlja stihove, koje je sama osmislila, jer ona je modni artist, čime njezina kreacija nije ograničena na odjevni predmet.

NATASHA HR page 001

- Pletena, mekana, svjetlucava, kao neki eliksir koji reanimira vrijednost intimnog odnosa s odjećom koja posjeduje svoju emociju. Nosiva u svakom vremenu, komunicira vansezonski i zapravo subverzivno; jutarnja, dnevna, večernja, zavodljiva i lepršava, diskretna i odmjerena. Koloristički naslonjena na sedamdesete asocira opuštenost s twistom koji transcendira parametre rigidnosti i strogih modnih određenja – objavila je Nataša uz kampanju.

NATASHA HR page 001

Nataša Mihaljčišin // Kapsule kolekcija 2019
Foto: Mare Milin
Model: Eva Ljubić
Odjeća, šminka, kosa i styling: Nataša
Oblikovanje: Stubiornotobe
Hvala: Flomaster

 

 

NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001NATASHA HR page 001

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location