Username *
Password *
Remember Me

Vizažisti često imaju dobre ideje, nosive, primjenjive, ali i one pomalo bizarne, kao što su „brisane“ obrve, iliti bijele, premazane korektorom ili bež sjenilom… Sada se taj trend vratio pred svjetla beauty reflektora, isfurala ga je moderna pankerica Kristen Stewart. Za Vogue Korea snimio ju je Hyea W. Kang, u robi koju potpisuje Chanel, božanstvenu kolekciju Métiers d’Art.

 Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01

Iako je odjeća glamurozna, ovdje se ističe ujedno cool strana ovog luksuznog brenda, pa Kristen djeluje kao cura koja je usred apokalipse naišla na kovčeg s blagom. Zlatne niti, aplikacije i ukrasi njezin su stilski moment, baš kao i te čudne obrve. Teško da to netko može isfurati na dnevnoj bazi, no na ovakvim snimanjima djeluje artistički i avangardno. Da make-up bude zanimljiviji, poznata glumica ima i divan smokey, koji dodatno ističe oči i obrve stavlja u drugi plan.

Obrve su općenito bitna stavka na licu, vizualno ga uokviruju, a očima daju karakter. Ovako negirane, oči djeluju pomalo bolesno, a lice je izgubilo bitan moment vizualne ravnoteže. Ali, za snimanja i foto priče koje moraju biti posebne i upečatljive, ovakvi beauty eksperimenti čine razliku!

Styling potpisuje Eunyoung Sohn.

Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01Kristen Stewart Vogue Korea Cover Photoshoot01 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location