Username *
Password *
Remember Me

Dugovječni talijanski magazin Gioia obradio je traper na retro način: fotografije Alvara Beamud Cortesa prikazuju stari dobri i nikad dosadan materijal u raznim retro varijantama.

open

Kako je denim živio u svim desetljećima prošlog stoljeća, tako mu se i prilagođavao. Uvijek mu je bilo zabavno, dizajneri su ga prilagodili svim oblicima koje su smišljali u svoje vrijeme... U pedesetima je imao zarolane nogavice, u osamdesetima visok struk i širi kroj. U sedamdesetima je bio trapez, a u šezdesetima u obliku cigarete.
Danas ima sve to, pa i još više, kao što pokazuju modeli Natalia Oberhanss (Why Not), John Schwenzer (Fashion), Leonardo Windlin (Elite), Alex Michels i Tim Bormann (Why Not).

Stilistica Maria Giuliariva odjenula ih je po vintage pravilima, te na taj način dodatno naglasila kako je traper nešto veći od mode, moćniji od trendova koji dolaze i odlaze i lijepo se snalazi i manevrira neobično zahtjevnom modnom scenom.
Od brandova na fotografijama se pojavljuju from Calvin Klein Jeans, Armani Jeans, Denim & Supply Ralph Lauren, Diesel, Levi’s, Just Cavalli, Liu Jo Jeans, Pennyblack, Etro, H& M...

Odabir modela potpisuje Simone Bart Rochietti.

jeans1jeans2jeans4jeans5jeans6jeans7jeans8jeans9jeans10jeans11jeans12jeans13

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location