POWER SUIT // Halo, trebam jedno genijalno moćno ODIJELO!

  Odijelo je postalo simbol ženske snage, šepuri se u bojama, od zelene, preko plave i crvene do narančaste i roze. Klasičnog kroja, ovaj super-minimalistički stilski okvir osvaja snažnim tonovima i poručuje – pogledaj me, snažna sam. I poslovna, ozbiljna. Ove poslovne dragulje prošetala je Jacquelyn Jablonski ulicama Los Angelesa, za editorijal u novom broju magazina Vogue za Poljsku. Fotke odličnih odijela, koje je izabrala Karla Gruszecka, snimila je Gosia Turczynska.

  Jacquelyn Jablonski Photoshoot02


  Poslovni okvir zaslužuje i malo zabave u vidu tonova, ali i tenisica, stoga je klasična salonka danas samo jedan od izbora. Ne mora biti strogo do kraja, modni dodaci poželjni su u nekim kontrastnim tonovima ili čak sa šarenim motivima.

  Tu su i rimljanke, za one slobodnije uredske dane, kao i sandale s kristalima. A ako se radi o sastancima i korporativnom životu, radije izaberi salonke, mokasine ili neke elegantne špagerice. Uglavnom - neku cipelu zatvorenog tipa.

  Odijelo je dovoljno jednostavno da prihvaća mnogo toga, praktično je ne samo ljeti, već i u hladnijim danima, pa se postavlja kao jedna od osnova poslovne garderobe i stila onih koji znaju što žele poručiti svojim odijevanjem.

   Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02