Username *
Password *
Remember Me

Bez obzira na instagramičnost scena piknika poput Malog, ovo je jedno cool događanje koje će te odvesti u neka retro sanjarenja... – Ovaj tjedan počinje Mali piknik, a prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekat će vas na jednoj od najljepših gradskih lokacija, gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani, u četvrtak i petak, 22. i 23. kolovoza, od 17 do 23 sata - objavljeno je danas. 


1 foto Roko Bahat

Za lokalno gastro-iskustvo zaduženi su ponovno domaći OPG-ovi s Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda. Na ljetnom su šareni i raznoliki lokalni zalogaji, poput soparnika, delikatesnih sireva, tapenda, štrudli, domaćih pogača, kupina, malina, raznih maštovitih ljetnica i salata. Također, pit će se nezaobilazna domaća vina u svim bojama, craft pive i zdravi sokovi.

Opušteni razgovori uz svijeće i chillanje na travi u starogradskom ambijentu, sretni ljudi i zanimljive lokalne poslastice male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koje morate posjetiti barem jednom.

Ulaz je slobodan, a osim dobrog raspoloženja ne trebate ponijeti baš ništa – samo uključite relax mode, izujte se i uživajte.
Mali piknik se nastavlja i sljedeći tjedan, u četvrtak i petak, 29. i 30. kolovoza.

1 foto Roko Bahat1 foto Roko Bahat1 foto Roko Bahat1 foto Roko Bahat