Username *
Password *
Remember Me

- Imao sam viziju snažne žene koja ne pristaje na kompromise, posebno ne po pitanju luksuzne mode – komentirao je Ivica Skoko koji se sinoć predstavio samostalnoj revijom na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma. Autor koji se obraća hrabrim ženama, ali i onima koje naprosto žele zabljesnuti na nekom događanju, donosi haljine koje su ženstvene, prate liniju tijela, ističu atribute te su bogato ukrašene eteričnom čipkom. Kreacije za dame ponekad su i transparentne, prepoznate pod zajedničkim nazivnikom – nude dress.

SKOKO1


Izuzetni su detalji čipke koja oblikom i dizajnom prati liniju tijela te dodatno ističe ženstvenu siluetu. Na svakom izlazu, očita je autorova naklonost glamuru, sjaju i općenito svijetu red carpeta.

Posebna igra dešava se na ramenima, koja djeluju snažnije, dajući figuri dozu moćne elegancije. Skoko voli crnu i srebrnu te se orijentira na 3D teksture i floralne motive, koje smješta na figuru koristeći sklad proporcija. Rezultat je elegantan, ali ponekad i seksi, jer nerijetko radi sa scenskim umjetnicama kojima treba nešto izuzetno upečatljivo i provokativno.

Definitivno, Skoko je go-to dizajner kad je riječ o eventima, ekspresivnom tekstilu, 3D teksturama i ženstvenoj silueti A-kroja ili oblika pješčanog sata.

SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location