Username *
Password *
Remember Me

Dalila je izašla iz Dinastije, Nina iz nijemog filma, Marijana je funky diva, Csilla je cura s naslovnice iz 80-ih, a Petra je Twiggy novog milenija!

 

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Još jedan #itgirlsociety event održan je sinoć u salonu Do šminke i frizure za pol vure. Zvijezda događanja bila je hauba, legendarni retro gadget, zajedno sa curama koje su ispod nje dobile fenomenalni makeover: Dalila Turk nosila je raskošnu, bujnu kosu inspiriranu genijalnom Dinastijom, Nina Veizović evocirala je ženstvene velne iz dvadesetih i tridesetih, a Csilla Barath Bastajić podsjetila je na naslovnice cura iz osamdesetih! Petra Svrtan ušla je u ulogu Twiggy i donosi modernu varijantu, a Marijana Mikulić prava je funky cura, okružena sitnim, ali moćnom kovrčama.

#Itgirlsociety druženja organiziraju vlasnice salona Do šminke i frizure za pol vure, Ana Kuštre i Irena Königsknecht te glavna urednica portala ITgirl.hr, Dubravka Prpić Znaor.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGONina i Marko, majstor od haube (lijevo je originalna hauba iz dvadesetih! Sada je lampa. Posudio nam je: Antik & Dizajn)


- Inspirirali smo se stilovima i vremenima u kojima je kosa bila bujna, sjajna i glamurozna te smo istaknuli teksture i oblike kose pripremljene uz pomoć haube. Osim osamdesetih, inspiracija su sedamdesete i dvadesete, godine novih frizura i moda, čiju kreativnost želimo istaknuti i danas! – istaknula je Ana Kuštre. Za make-up, koji je stilski odgovarao kosi, potpisuje vizažist Vinko Tomašinjak.

- Iako ovdje ističemo zabavu kao inspiraciju te nas hauba inspirira za mnoge kreativne stilove, prilikom stiliziranja i oblikovanja kose haubom, kosu njegujemo i minimalno oštećujemo - naglasio je autor ovih retro frizura, Marko Costantini.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Dalila Turk: sjajne, lepršave i velike kovrče pune volumena i glamura. Kosa je odignuta od lica i rasčešljana.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Csilla Barath Bastaić – elegantna frizura podcrtana ženstvenim loknama. Kosa je skladno počešljana tako da oblikuje meki, romantičan okvir za lice. I Marko - autor svih frizura.

 

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Marijana Mikulić – raskuštrane kovrče, razbacane i slobodne, inspirirane funky stilom.

 

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Petra Svrtan – natapirana, raskošna i podignuta kosa inspirirana 60-ima i 70-ima, a osim šiški, tu je i visoko podignuta punđa.

 

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Nina Veizović – ikona dvadesetih i tridesetih godina prošloga stoljeća, kad su žene konačno skratile kose i zaljubile se u charleston. Odličan stil za žene tanke kose koje žele neku elegantniju frizuru.

FOTO: Diana Kuštre // Bundle of joy
 HAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Mara, Marko, Ana i Irena

HAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Petra, Csilla, Željko, Marijana i JureHAUBAMANIJA RAKIJATOGOITGIRLSOCIETY SVI

Irena, Ana, Dubravka i Matilda (Catrice)

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

HAUBAMANIJA RAKIJATOGOITGIRLSOCIETY DALILA CSILLA

Dalila i Csilla

HAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOITGIRLSOCIETY DIART20
Ozren (Jakovac Vina), Tereza, Valentina i VinkoHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Ana i MartaHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Valentina, Isabel, Marko, Ana i Irena - ekipa salona "Do šminke i frizure za pol vure"HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Petra

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Petra i NinaHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Isabel i ValentinaHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

PARTNERI

antikdizajnlogo

antikdizajnlogo

antikdizajnlogo

antikdizajnlogo

antikdizajnlogo

antikdizajnlogo