Username *
Password *
Remember Me

Moda zna tako lijepo ignorirati spolove, a kad je posebno dobro raspoložena, kao u ovoj dekadi koja se približava kraju, dinamika forme postavlja se iznad tradicionalnih kanona i mjerila. Kod nas ovaj moment odlično istražuju Kristijan Žakić i Nino Sablić iz relativno mladog hrvatskog brenda - Les Émaux.

les emaux jesen2019 1

''FE l'HOMME'' naziv je nove kolekcije za jesen/zimu 2020. godine koja igrom riječi progovara o modi današnjice te razbijanjem tabua muške i ženske odjeće, ujedno i slobodi izražavanja – objašnjavaju dizajneri. Ključni muški i ženski elementi zajedno tvore unisex komade podcrtane glamurom četrdesetih godina prošloga stoljeća, kad je široka forma bila najvažnija modna fora.

Čvrstoća vojničkih elemenata, ogromni džepovi, klapne, detalji na ramenima, velike fazone, stroge i jednostavne linije zaokružili su cjelinu zimske kolekcije – stoji u priopćenju.

Military je kod njih vrlo važan, ne samo da demonstrira moć i snagu, već je i vječito stilski zanimljiv. Army look može biti omekšan sjajnim teksturama i uobličen kao nešto nježno, romantično, smiren blagim linijama. Struk je naglašen u svakom slučaju, a od forme tu su basic komadi i odlični kaputi na tragu trencha. Ipak, trench je autentičan army!

les emaux jesen2019 1

Tu je i jedna divna haljina, plisirana zelena je zvijezda kolekcije. Punog kruga i maksi kroja, ova haljina predstavlja autentičnu ženstvenost, jer neki komadi ipak su stvoreni baš za romantične duše… Sve u svemu, kolekcija uglavnom ima unisex komade koji se ističu kompaktnom formom i smirenim, maslinastim tonovima. Od ukrasa, tu su blistavi gumbi koji svemu daju dojam decentnog luksuza. Apsolutno chic!

les emaux jesen2019 1les emaux jesen2019 1les emaux jesen2019 1les emaux jesen2019 1les emaux jesen2019 1les emaux jesen2019 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location