Username *
Password *
Remember Me

Koja djevojčica nije poželjela biti Elza ili Ana? Rijetko tko je ostao imun na ludilo oko kraljice leda i njezine sestre koja se uputila u hladnu planinu kako bi je vratila kući, u dvorac… Sada Frozen dobiva nastavak: Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže 21.11.!

Frozen Kristina Krepela

Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma.

Režiju sinkronizirane inačice potpisuje Anja Maksić Japundžić, a glavne junakinje ponovno interpretiraju Sementa Rajhard (princeza Ana) i Kristina Krepela (kraljica Elza). U ostalim ulogama nastupaju: Ronald Žlabur kao Olaf, Andrej Dojkić kao Kristof, Goran Grgić kao Matias, Maja Posavec kao Iduna, Urša Raukar kao Jelana, Boris Svrtan kao Agnar, Toma Medvešek kao Rayder; potom Ivana Starčević, Branko Smiljanić, Mladen Vasary, Krunoslav Klabučar, Neva Serdarević, Rina Radmilov. Pjevačke dionice Elze i Kristofa otpjevali su Nataša Mirković i Matija Cvek.

Pretprodaja ulaznica za Snježno kraljevstvo 2 je započela; ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno režira dvojac Chris Buck i Jennifer Lee.

Animirani film Snježno kraljevstvo ekranizirana je adaptacija bajke Snježna kraljica Hansa Christiana Andersena, o neustrašivoj skandinavskoj princezi Ani koja uz pomoć kršnog gorštaka Kristoffa, njegova vjernog soba Svena i naivnog snjegovića Olafa, kreće na opasno putovanje i potragu za svojom sestrom, kraljicom Elzom, čije su ledene moći zatočile njihovo kraljevstvo u vječnu zimu.

Zašto je Elza rođena s čarobnim moćima? Koje istine o vlastitoj prošlosti čekaju Elzu na putovanju u začarane šume i tamna mora iza kraljevstva Arendelle? Odgovori ju zovu no isto tako prijete njenom kraljevstvu. Sa sestrom Anom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona kreće na opasnu i nezamislivu avanturu u nepoznato. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva, Elza je strahovala da su njene moći prejake za ovaj svijet. U novom nastavku filma, ona živi u nadi da moraju biti dovoljne.

Frozen Kristina Krepela

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location