Username *
Password *
Remember Me

- Kad bi njezina mama došla kod mene kupiti nešto od nove kolekcije, za Doru (9) ovdje ne bi bilo ništa! Zato sam zaključila da je red došao i na nju, napravila sam iste majice u različitim veličinama, za velike i male. Ona kao da je moj mali klon! – priča mi Jelena Holec, dizajnerica bajkovitih haljina i romantičnih xmas majica s monogramom koje sada nose i klinci i klinceze. A prva je - njezina nećakinja Dora.

– Jer, dodaje Jelena, svaka djevojčica barem nekada želi biti ista kao mama i nositi neku malu verziju njezinog outfita! - dodaje autorica ove preslatke ideje. Činjenica je da je tako neodoljivo vidjeti te male vestice, majice i puf rukave na našim dragim djevojčicama, a često mama poželi imati isti styling. 

jelena holec xmas1
Jelena i Dora (9)

Moje monogram majice zapravo su varijanta američkih ugly xmas sweatera, samo što je ovo domaća proizvodnja i moj dizajn. Vjerujem da hrvatsku proizvodnju treba podržati te da je ovako nešto idealan poklon za mamu i kćer ili mamu i tetu ili neku drugu familijarnu kombinaciju! – komentira Jelena.

Na ove majice idu i inicijali po želji, veli Jelena. Naime, moguće je proizvesti ih u svim veličinama, a dizajn kombinira onaj Jelenin plus custom made monogram! Pamučne su te imaju tri varijante točkica na rukavima – plave, bordo i crne. Ima li genijalniji i slađi poklon od ovog? Nema!

jelena holec xmas1jelena holec xmas1jelena holec xmas1jelena holec xmas1jelena holec xmas1