Ana's TIPS & TRICKS // kad ti kosa dosadi, postani na jedan dan princeza ČOKOLADE, LAVANDE ILI NARANČE!

  Želiš adventsku promjenu? Ali ne i pretjerano tretiranje kose? Predlažem nijansiranje polutrajnim pigmentima – ružičasta, pepermint, lavanda ili breskva sigurno će te oduševiti! Bitno je da je podloga na kosi svjetlija, jer na tamniju je ipak potrebno više tretiranja. Ako za mjesec izlazaka želiš zabljesnuti s nekom drugom bojom kose, a da promjena opet nije brutalna, tu su posebne kremaste teksture.

  25 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 23

  Pigmenti koje koristim u salonu dio su hranjive maske Inebrya Kromask pa tako kosu dodatno njegujemo, a boja će se s kose isprati za 2 do 3 pranja.

  25 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 23

  Ako je kosa tamnija raspolažemo s bojom čokolade, vatreno crvenom ili intenzivno narančastom. Pigment se stavlja i kako nadopuna već postojećeg pigmenta, ako se ne stignete pobojati, pa će kosa dobiti zanosan sjaj kao da je friško obojana. Na light kose idu pastelni tonovi, predivne lagane varijante koje će joj dati dojam volumena i sjaj. 

  Osim raznih pigmenata, tu su i klasični sprejevi sa zlatnim ili srebrnim prahom koji će vašu frizuru uklopiti u blagdansko blještavilo.

   25 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 2325 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 2325 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 2325 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 2325 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 2325 Coloured Hair That Wont Break The Office Dress Code 23