Ana's TIPS & TRICKS // volim KAPE, ali one uništavaju svaku frizuru.

  Svuda i posvuda privlače nas super kape od kojih se ovih dana ne odvajamo - tu su razne boje, oblici i nijanse koje kombiniramo s kaputima, jer teško im je odoljeti! No, dok nam griju glavu, istovremeno uništavaju frizuru… Znaš li što se pritom dešava s kosom ispod tih divnih zimskih pomagala? Koliko god da volimo kape, treba znati da one uništavaju svaku frizuru.

  Nosi kape: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  asos
  ASOS


  Kod kratke kose frizura će se slijepiti i jednostavno će izgubiti svaki volumen, dok poluduga i duga kosa moraju biti ravne kako bi šteta bila što manja.

  Osim uništene frizure, kosa nekontrolirano leti i puna je elektriciteta, što dodatno pogoršava stvar.

  - Jedino rješenje je da se kapa ne skida već da se isfura kao cool dodatak koji je naprosto stalno prisutan bili vi unutra ili vani. 

  - Drugo rješenje je da se dobro opskrbite styling formulama kojim ćete spasiti frizuru.

  U svojoj torbici ili u blizini (torba, uredska ladica, auto...) zato uvijek imajte mali lak za kosu, suho ulje i češalj, te male stvarčice puno će vam pomoći. Ulje i lak smirit će kosu od elektriciteta, a malim ćete češljem jednostavno počešljati kosu koja se nadigne i razmrsi od kontakta s vunom. Ili – zaližite kosu u niski rep ili punđu. a opcija je i raspuštena kosa.

   asos

  ASOS

  asos

  ASOS

  asos

  ASOS

  asos
  ASOS