Username *
Password *
Remember Me

"From Backstage to Runway by Zvonimir Ferina" izložba je otvorena sinoć u sklopu 30. jubilarne sezone Fashion.hr-a u zagrebačkom kinu Urania.

Izlozba From Backstage To Runway 1

- Snimanje u backstageu je najbliže mojoj ideji fotoreporterstva i s veseljem sam krenuo u to prije puno godina. Danas u arhivi imam nekoliko tisuća fotografija iza kojih stoje sati i sati rada u backstageu svakog dana Bipa Fashion.hr-a. Ali za mene je to i poseban užitak i zabava. Na ovom projektu svi rade svoj posao vrhunski, svi su vrlo profesionalni, a ja pronalazim način kako da to na najbolji mogući način i prikažem. I tako već godinama! - objašnjava Ferina.

Izlozba From Backstage To Runway 1

Backstage je svijet za sebe, prepun kaosa, modela, vizažista, stilista, dizajnera, garderobijera i ostale ekipe koja logistički potpomaže čitavu manifestaciju. Taj kreativni kaos Ferina snima godinama te lovi emocije, stres, užitke, veselje i sve ostale doživljaje koji kolaju tim relativnom malim prostorom nagruvanim kreativcima.

Izložba ima 4 djela: Meet the Models, Real Heroes, Designer`s Cut i People Behind the Scenes.

Ova izložba, organizirana povodom 30. jubilarne sezone, posveta je svima koji već dugi niz godina sudjeluju u kreiranju ovog domaćeg modnog događaja.

 Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1Izlozba From Backstage To Runway 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location