Username *
Password *
Remember Me

Decentan nakit inspiriran zvjezdanim nebom nova je kolekcija domaćeg brenda, Cloud&Co. iza kojeg stoji Katarina Zmazek. Ime kolekcije je Constellation, kao posveta beskrajnom Svemiru i čarolijama koje krije u sebi.

cloudco. kampanja 1a

- Kao i uvijek kod Katarine i Cloud&Co-a glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad – objavio je brend.

cloudco. kampanja 1a

Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postati će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima.

Naušnice se slažu po želji, u paru ne moraju biti identične, a moguće je kombinirati i lančiće s naušnicama, radi istih motiva.
Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 h.

 cloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1a

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location