Username *
Password *
Remember Me

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović osmislili su nedavno kolekciju zaručničkog prstenja u suradnji s kompanijom Zaks, a sada je na red došla i paleta burmi za vjenčanje. Njihov atelje Envy Room poznat je po elegantnim vjenčanicama, stoga je ova suradnja nastavak njihove bijele, romantične priče.

eNVy room for Zaks 1

- Imajući na umu posebnost vjenčanog prstena, ali i njegovu neprocjenjivu emocionalnu i estetsku vrijednost, modni je tandem dizajnirao elegantnu, profinjenu i vrlo decentnu kolekciju izrađenu u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji svojom ljepotom i trajnosti prkosi prolaznosti vremena – objavio je brend.

eNVy room for Zaks 1

- Premda se na prvi pogled doimaju vrlo jednostavnima, zbog njihovog neobičnog oblika Envy Room burme je bilo poprilično izazovno izraditi strojnom izradom. Primjerice, za dvobojni smo prsten kreirali dva odvojena prstena i spajali ih procesom sinterizacije pod ekstremnom temperaturom i pritiskom. No, svaki prsten izrađuje se na poseban način i za svaki je bilo potrebno mnogo znanja kada je riječ o strojnoj izradi i programiranju – komentirali su iz kompanije Zaks. - Svaki prsten može se izraditi u kombinacijama boja od bijelog, žutog ili crvenog zlata, a o željama klijenta ovisi i veličina te kvaliteta ili boja dijamanta. Prstenje se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće - .

Fotografije kampanje potpisuje Sanja Jagatić, make-up je djelo Sanje Agić, kosu potpisuje salon Evelin, au ulogama modela su Leonarda Zeba i Ljuban Garača.

eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1eNVy room for Zaks 1