Username *
Password *
Remember Me

Glamur i ženstvenost u fokusu su nove Envy Room kampanje i kolekcije koja donosi zanimljiv kut gledanja, jer manekenka Leonarda Zeba izgleda poput elegantnog, visokog diva, a u prvom planu su lepršave, luksuzne teksture. Svijet je na trenutak stao, no sve se sada pokrenulo, pa i koraci koje Zeba radi su impozantni, jer želja da se život vrati u normalu opravdano je velika. Poput neke gladi za ljepotom.

DSC06121ENVY

A sve je ljepše, naravno, kad nosiš nešto stylish i elegantno, jer odjeća je ono što nam, među ostalom, život i probleme čini lakšim. Sve je stvar percepcije, pa Envy Room haljine nisu prozirne, one su eterične, a granica između tijela, kože i tekstila je ponegdje nevidljiva, donoseći dojam kao da su kreacije dio figure, tijela, manipuliraju siluetom na najženstveniji mogući način.

DSC06121ENVY

- Krojevi, kao i mnogo puta do sada, evociraju pedesete godine prošlog stoljeća, vrijeme kada je moda akcentirala gracioznost i zavodljivost ženske siluete, a inspiracija raskošnom estetikom Viktorijanske ere, vidljiva u detaljima poput visokih i pomalo strogih, zatvorenih ovratnika i voluminoznih rukava, unosi dašak dramatičnosti i uvijek dobrodošlog glamura – objavili su dizajneri.

DSC06121ENVY

Svjetlucavi materijali s floralnim motivima, romantična čipka i cvjetne aplikacije doprinose nježnoj razigranosti, naglašena ramena, svileni saten i lepršavo perje unose prstohvat glamura i elegancije, a duboki prorezi, transparentne tkanine i izrazito otvorena leđa dodaju kolekciji dašak decentno provokativnog seksepila koketno oponirajući zatvorenim ovratnicima i punim materijalima – otkrivaju autori Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Fotografije potpisuje dvojac Karla Jurić i Ive Trojanović, za kosu je zaslužna Draška Topić, a make-up je djelo Silvija Ivkića. Lookbook kolekcije izlazi uskoro.

DSC06121ENVYDSC06121ENVYDSC06121ENVYDSC06121ENVYDSC06121ENVYDSC06121ENVY

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location