Username *
Password *
Remember Me

Tomislav Marić, fotograf i Marta Cerovečki, glumica i model, nisu snimili samo jednu foto priču u nedavnim danima ludila, već imaju masu neobjavljenog materijala - koji je predobar da bi se sakrivao u gigabajtima eksternih kompjuterskih diskova. Stoga, nakon oblačka i Milenine pufaste kreacije, Marta i Marić izašli su na danje svijetlo, konačno, i našli se na skeli koja im je, kreativcima kakvi jesu, poslužila kao kulisa broj dva.
Marta je ovdje odjenula haljine Ane Marie Ricov i Boudoir (custom made prije par godina) i majicu Zagreb Social kluba.

TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1

- Modna fotografija je zapis uživanja u kostimu, koliko forma slijedi funkciju, koliko ta konstrukcija kroja podržava kožu i pokret, i koliko sve to skupa podržava karakter ili daje novi karakter osobi koja taj kostim nosi. Najiskrenije, ja oduvijek imam osjećaj i shvaćanje da je odijevanje jedna mala ceremonija oblačenja ruha za slavlje života. Privlačni su mi ljudi koji se vole igrati i slobodno izražavati kroz svoju igru kombiniranja boja i materijala, i mene to veseli svakodnevno – ispričala je Marta.

TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1

A o haljinama – Ana Maria Ricov, autorica nekih od kreacija na fotkama, veli sljedeće: - Crna koktel haljina je plišana, zamišljena da funkcionira tijekom cijele godine i u casual i u formalnijim varijantama. Bijela je iz serije casual vjenčanica, reljefna svila s tankim lame nitima. Također zamišljena da funkcionira i u raznim drugim prilikama osim vjenčanja. Obje su veoma lagane, funkcionalne za nošenje i vrlo praktične, a opet dovoljno posebne - .

TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1

Eto, lakoća svjetline na fotografijama, lakoća haljina, Martina uživancija u svemu i rezultat je još jedna predivna foto priča koja donosi tu neku neopterećenu atmosferu, možda je to radi izlaska van, a možda i radi jednostavnosti i neke blistave čistoće fotografije. Iako je mjesto dešavanja – skela.

Nakit potpisuje brend The All. Plava haljina kreacija je brenda Boudoir, napravljena prije par godina custom made za Martu.

 TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1TOMISLAV MARIC MARTA CEROVECKI SKELA1