ĐURĐICA KOCIJANČIĆ // moja PLAVA FAZA traje već 4 godine, u toj boji osjećam se FANTASTIČNO

    Svaki put kad je sretnem, ona je u plavom. Plava haljina, plava jakna, plave sunčane, plava majica… Hej, Đurđica, pa koliko ti plavih stvari imaš? Đurđica Kocijančić, dipl. ing. tekstilne tehnologije i stručni suradnik Tekstilno-tehnološkog fakulteta, poznata i po svojoj super dugoj vatrenoj kosi (čudesna kosa, podsjeća me na renesansne dive, a ona kao da je stigla iz nekog drugog stoljeća), mi veli: - Imam 36 plavih outfita, od toga su 10 haljine. Od obuće imam 3 para sandala i jedne balerinke - . Tu je, naravno i nekoliko modrih sunčanih naočala.

    PLAVA1

    I eto ti, kapsula kolekcija po osobnom receptu, čak i više od kapsule, posložena da se apsolutno u svemu osjeća dobro i sretno. Styling po njezinom receptu, smislen i detaljan do u nijansu. No, nije to bilo koja plava, već je to onaj kraljevski, royal ton koji ti zapne za oko, veličanstven i snažno definiran.

    - Moja plava faza započela je prije četiri godine, kad sam kupila prvu kraljevski plavu jaknu s kapuljačom – otkriva Đurđica. - Kad nosim plavu osjećam se fantastično i super mi pristaje uz moje plave oči, dolaze mi do izražaja - . Naravno, do izražaja dolazi i njezina specifična, crvena ultra duga kosa lagano kovrčave teksture. Đurđica je izgradila svoj stil, ima favorit boju koja je čini sretnom jer outfit je tu da nas – dobro raspoloži i da se dobro osjećamo u njemu. A ona to jako dobro zna i sve joj je jasno – kao i ta plava koju jako voli. Uostalom, plava ima značenje - simbol je smirenosti i inteligencije.

     PLAVA1PLAVA1PLAVA1PLAVA1PLAVA1PLAVA1