MARTA I MARIĆ U PRIRODI // kad iz sivog grada pobjegneš u ŠUMU, njeguj dijete u sebi, slavi ŽIVOT i ženstvenost

  - Sve su slike fotkane na Sljemenu za vrijeme karantene. Tomica i ja pobjegli smo iz grada u šumu, i tumarali, skoro pa tulumarili, po proplancima, u netaknutoj prirodi, u prekrasnom medvjeđem luku, i naravno ja sam se morala popesti na drvo... Njeguj dijete u sebi, kažu – priča Marta Cerovečki, naša glumica koja je s Tomislavom Marićem napravila izuzetne fotopriče u vrijeme prve izolacije – Marta kao model, Marić kao vrsni fotograf.

    D7A0983

  - Najljepša bijela prozirna haljina s laticama je od ateljea Boudoir. Ta nosiva konceptualna umjetnost je prava poslastica za slavlje ženstvenosti i života općenito. Moja sreća i nesputanost, usprkos kompletno nesigurnom vremenu u kojem živimo, je stabilna i cjelovita, pulsirajuća i nadam se da vidljiva – poručuje Marta.

  Inače, ovo je treća priča u serijalu ovih foto tema, koje potpisuju Marta i Marić.
  Prva je snimana u stanu, duga na skeli.

   D7A0983

  Idu nekim logičnim redoslijedom, a slijedi još jedna. Naime, od izolacije do potresa, svašta nas je lošega snašlo posljednjih mjeseci, no art moda i u tome pronalazi put do svjetlosti.

   D7A0983

  - Danas sam jednako ponosna na sitna nesavršenstva kao i na čiste ujednačenosti, kao da sad razumijem da autentičnost jednako struji i blješti kad ste iskreni i nesputani, i sve je to jako seksi. Ne treba se suzdržavati, život je za živjeti i slaviti, i sve su ove prekrasne haljine podsjetnik da je svaki dan posebna prilika - .

   D7A0983

  Za snimanje su posudili kreacije ateljea Boudoir, Ane Marie Ricov, Milene Rogulj, Zigman, T-shirticu s najdražim printom, Zagreb Social Cluba, i nakit umjetnica The All. 

  - Osim predivnog dizajnerskog umijeća svi su oni ujedno prekrasni ljudi čije sam kreacije htjela ovjekovječiti u fotografiji, i budući da je projekt nastao u doba karantene, svima nam je bilo potrebno nekako se nastaviti kreativno izražavati i održavati sve te iskrice živima, i podržavati jedni druge - poručuje Marta.

   D7A0983 D7A0983 D7A0983 D7A0983 D7A0983 D7A0983