Username *
Password *
Remember Me

Treće Torbiranje održano je u zagrebačkom "Hoću knjigu" Megastoreu, nosili su je mališani agencije Fashion Team Kids te pokazali brendove najkvalitetnijih i najmodernijih školskih torbi Belmil, Wave, Connect, Santoro, Herlitz, Target te posebne školske mape i kutije izdavačke kuće edukativnih materijala Profil Klett.

skola66

- Školarci, bilo da tek kreću u prvi razred ili da su tinejdžeri, najviše biraju torbu prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe svjesni tereta koji će školarci nositi čitave godine. Sve češće je prisutna tema težine školskih torbi i kakvo opterećenje ona uzrokuje na dječjim leđima - pojašnjava Zvonko Čubrić, jedan od suvlasnika knjižara Hoću knjigu. Dodaje kako je i u ponudi i veliki izbor ostalog pribora prepun zanimljivih likova koja vesele djecu.

Mališani agencije Fashion Team Kids prošetali su i središtem Zagreba, a prolaznici su uživali u šarenilu i veselju školaraca.

skola884


Još uvijek traje ljetna nagradna igra u "Hoću knjigu" knjižarama

Hoću knjigu je organizirao i vrijednu nagradnu igru „Opremi svog školarca od glave do petice“ koja traje do 31. kolovoza. Sretni dobitnici mogu osvojiti dvije školske torbe uz poklon bon od 500 kn u Hoću knjigu, četiri knjiška poklon paketa ili osam vrijednih igrački ili društvenih igra.

Sudjeluju svi kupci koji ostvare kupovinu u minimalnom iznosu od 150 kuna te ispune kupon i predaju ga u nekoj od poslovnica Hoću knjigu!

skola2skola12skola1skola3skola4skola11skola54skola95