Username *
Password *
Remember Me

- Europska modna online trgovina ABOUT YOU nastavlja svoje uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020. Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja ABOUT YOU lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj - objavio je danas brend.

ABOUTYOU 06 OUTFIT 7 0148

Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane aplikacije.

U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od koji su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu.

ABOUT YOU osnivači

Kompanija ABOUT YOU osnovana je 2014. godine kao podružnica Otto Grupe i sada je dio portfelja grupe. U menadžerskom timu nalaze se serijski poduzetnici i digitalni stručnjaci Tarek Müller (31, Marketing & Brands) i Sebastian Betz (29, Tech & Product), kao i bivši konzultant Rolanda Bergera Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

 

Sve se može naručiti uz besplatnu dostavu i raznim metodama plaćanja od kreditnih kartica do plaćanja pouzećem.

Uz to, kupci mogu u roku od 100 dana besplatno vratiti proizvode ako im ne odgovaraju tako da se kupnja može obavljati bez straha - u ugodnom okruženju doma ljubitelji mode mogu isprobavati koji god proizvod odgovara njihovom ukusu i vratiti sve što im se ne sviđa potpuno besplatno.

Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina ABOUT YOU poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na https://www.aboutyou.hr.

ABOUTYOU 04 OUTFIT 01 0134