Username *
Password *
Remember Me

Baltazar je cool & stylish pas. On ima dizajnersku šiltericu sa zakovicama na kojoj mu ziher zavide svi psi u parku – precool modni dodatak vidjela sam nedavno na fotografijama koje je Zoran Aragović, poznati dizajner i vlasnik brenda BiteMyStyle, objavio na fejsu, prilikom proslave njegovog rođendana.

aragovic11

Na fotkama, iza kolačića, izvirila je Baltazarova slatka glavica, a na njoj - super stylish šilterica sa zakovicama. A za prigodu poput ove, valja staviti i pripadajuću leptir mašnu, jer outfit mora biti zakon.

- Baltazar je nedavno proslavio svoj dugački prvi rođendan – ispričao mi je nakon toga Zoran - pa sam mu za to priliku dizajnirao šiltericu i leptir mašnu s istim motivom i s obzirom da su reakcije bile više nego pozitivne, ozbiljno razmišljam se intenzivnije posvetiti i dizajnu i izradi odjeće i modnih dodataka za pse - .

Hej, ideja ti je super, samo naprijed.

zoran2

Inače, njegov brend ima još stvarčica koje nisu – odjeća. Iako je poznat po šarenim, strip motivima i višebojnim color-block kreacijama, odnedavno radi i maske, a već neko vrijeme kišobrane. Naravno, te stvari prate njegov dizajn, pozitivan i ultra-šaren.

- Pop art kišobrane s motivom stripa smo osmislili kao nadopunu kolekcije suknji, jakni i haljina s tim istim motivom. Čak i oni za one koji previše ne nose boje i printeve, ovi kišobrani su im odlični kao malo otkačeniji modni dodatak. Tu su naravno i maskice za lice koje radimo već neko vrijeme. Naravno, favorit su mi maskice s uzorkom - jazavčara - .

aragovic1aragovic2aragovic3aragovic4aragovic7zoran1