Username *
Password *
Remember Me

Replay ima dobre suradnje, ovoga puta donose zajednički dizajn sa sportskim brendom Puma, a riječ je o slavnom modelu iz osamdesetih.

2020.08.04 Replay Puma 1 2

- Model Ralph Samson koji je Replay kreirao u suradnji s Pumom reinterpretacija je modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime – objavili su brendovi.

2020.08.04 Replay Puma 4

U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled. Naime, radi se o tehnici u kojoj se koristi Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže „iznošeni“ izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.

2020.08.04 Replay Puma 5

Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda.

Čelni ljudi Replaya i Pume Matteo Sinigaglia i Bjørn Gulden istaknuli su zadovoljstvo i uzbuđenje suradnjom, a kao najsvjetlije točke istaknuli su posvećenost kvaliteti, inovacijama te ekološki održive procese proizvodnje.

2020.08.04 Replay Puma 11

Limitiranu ediciju Ralph Sampson by Puma for Replay možete pronaći u odabranim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu Zadru, te na Reverto web shopu.
Cijena modela: 2.250,00 kn

2020.08.04 Replay Puma 12