PRINCEZE USRED ZELENILA // zaboravi dosadnu trenirku, ENVY ROOM ima 8 super haljina I 1 GLAM ODIJELO

  Party odjeća ono je što Nikica i Vjeko, naš slavni Envy Room dvojac, radi fantastično – nova pozivnica stiže iz zagrebačke šume, cure su sinoć na Instagramu hodale poput fluidnih vila.

  ENVYROOM DRESS 5 Edit cr

  Saten, svila, čipka i volani njihov su stilski prijedlog. Djelovale su super glamurozno, dođe ti da baciš u smeće sve trenirke i traperice i uskočiš u glam chic kreacije u kojima svaka silueta djeluje moćno.

  ENVYROOM DRESS 7 B Edit cr

  Ramena su visoka, pojačana jastučićima i mikro krojačkim intervencijama, tako da imaju stabilan oblik, struk je naglašen što dodatno širi siluetu. Suknja je lepršava, koso krojena (daje na visini) i optočena volanima. Osamdesete pune stilskih vitamina. 

  ENVYROOM DRESS 17 Edit cr

  Boje su božanstvene – tu su zlatne, zelene i slične varijante prirodnih pigmenata. Jedno odijelo ušlo je u sam vrh kolekcije, radi se o varijanti od dvije teksture, kao da su dva odijela spojena u jedno – prvo je disko, drugo je smireno, bijelo. Za svaki slučaj, ako se ne možeš odlučiti ideš li na svadbu kao kuma, mladenka ili slučajna glam gošća bez stresa.

   ENVYROOM DRESS 4 Edit cr

  Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović
  Modeli: Talia Model
  Make up: Sanja Agić
  Kosa: Evelin
  Lokacija: Wedding Resort Corberon
  Dron: Luka Jazić

  ENVYROOM DRESS 13 Edit crENVYROOM DRESS 16 Edit crENVYROOM DRESS 18 Edit crENVYROOM DRESS 19 crENVYROOM DRESS 20 cr