Ana's TIPS & TRICKS // GLOSSY kosa toliko je sjajna, da djeluje poput stakla

  Svatko želi imati zdravu i sjajnu kosu, no neke kose imaju u sebi prirodan sjaj i kvalitetu pa je s njima puno lakše. Ovosezonski hit, glossy kosa, koja djeluje glatko i sjajno poput stakla, postiže se uz pomoć dubinske njege i obrade kose.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Emma Barley Editorial07
  Photographed by Ekin Can Bayrakdar // Emma Barley // Grazia Pakistan’s November 2020 issue // stylist Joanne M Kennedy // hairstylist Tony Hristov // makeup by Kenny Leung

  Što je kosa tamnija, imat će jači sjaj, pa joj to daje veliku prednost u novom trendu, dok ona plava zahtjeva najviše pažnje. Oprezno, plave kosu su najčešće puno nježnije pa trebaju određeni pH i njegu namijenjenu isključivo plavušama.
  Danas se susrećemo s raznim profesionalnim tretmanima koji će svaku kosu učiniti sjajnom i nježnom.

  Emma Barley Editorial02

  Filer terapije, keratinski ili deep infusion tretmani idealni su za oživljavanje i one najoštećenije kose. Tretmani se radi u profesionalnim salonima, a glossy style dodatno odabranim preparatima održavate i kod kuće.

  Emma Barley Editorial08 cr

  Osim njege, najveći novitet na tržištu su 3D boje za kosu. Dolaze u raznim nijasama te su obogaćene uljem argana i posebnim česticama za reflekciju svjetlosti, koji boji daju poseban sjaj.

  Da bi kosa dobila glossy efekt, potrebna joj je redovita i jača njega s kvalitetnom bojom po preporuci s 3D te dnevno održavanje uljima koja ne maste kosu.

   Emma Barley Editorial09