Username *
Password *
Remember Me

Radi se, dakako, o jednoj od najelegantnijih boja, onoj koja krasi te fine čokoladne teksture, no ujedno simbolizira takozvanu "zrelu ženstvenost", stroge krojeve i, naravno, smireni & umiveni retro stil.

kendra-spears5
Francuski Vogue objavio je divne fotografije posvećene ovoj preslatkoj boji. Foto: Lachlan Bailey

Iako smeđa u pojedinim kombinacijama uistinu zna izgledati „starmalo“, naročito ako je kombiniramo s dugim i širokim krojevima, ona je jedna od onih boja koje nam uistinu mogu priuštiti stilsko zadovoljstvo. Uske toalete, vunene suknje i strukirani sakoi savršen su način da svoju smeđu prošećete na cool način.

Novi francuski Vogue objavio je editorijal u kojemu prekrasna Kendra Spears nosi neodoljive sakoe i modne dodatke u nijansama čokolade. Styling je složila Claire Dhelens, te predlaže „grown-up“ eleganciju koja se bazira na trendovima iz osamdesetih, sa širokim ramenima, klasičnim krojevima i vunenim tkaninama. Dimanične i urbane fotografije iz editorijala potpisuje Lachlan Bailey. Tu je, osim prekrasnog stylinga, i tamni make-up. Kendrine usne make-up artist Yadim Carranza odjenuo je u neodoljivu nijansu na granici boja crnog vina i čokolade.

Baš kako to i ovoj sezoni priliči – dizajneri, stilisti i brojni modni znalci najavljuju jesen presvučenu u bogate, pune i raskošne prirodne tonove. Tako retro, tako lijepo i tako chic!

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location