ANA'S tips & tricks // sunce otkriva kosu – ne samo njezinu ljepotu, već i one 'nepravilnosti'

  Dočekali smo sunce i tople dane, no te divne zrake također naglašavaju i one najmanje detalje. Ten i kosa su 'otkriveni', pa si moramo posvetiti posebnu pažnju.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  IRO Spring Summer 2021 Campaign7

  Samo sunce svojom će svjetlinom naglasiti svaki detalj na kosi, a osim lijepih detalja, otkrit će i suhe vrhove te neprikladnu boju.

  Tijekom zime mogli smo si dozvoliti matirajuće i čvrste preparate kojima smo fiksirali frizure, sada je vrijeme da ih odgodite za jesen.

  Da bi vam kosa briljirala na suncu, ona mora biti obrađena, niti ona najzdravija kosa neće izgledati lijepo ako se samo opere i posuši. Četka, pegla, figaro… učinit će je zaglađenom i ljepšom.

  IRO Spring Summer 2021 Campaign4

  Kosa se mora njegovati, apsolutno svaka njega kosi će dati osim potrebne hrane i sjaj koji će na suncu izgledati fantastično.

  Boja za kosu važna je stavka, kosu punimo pigmentima što joj daje sjaj i punoću. Znate li da postoje i 3D boje? 3D boje će refleksiju na suncu učiniti još sjajnijom.

  IRO Spring Summer 2021 Campaign1

  Brinite o vrhovima, sitni ofucani vrhovi na suncu izgledaju strašno loše, izbjegnite to. Što se tiče preparata za kosu, koristite samo njegujuće proizvode.

  Adekvatni šampon i maska za kosu, zaštite od topline, keratinski serumi za kovrčanje ili ravnanje i sva suha ulja, to su poželjni preparati za proljeće i ljeto.

  FOTO: Iro spring summer 2021