Graffiti na Gradele oslikali mural od 90 kvadrata u Zagrebu // #SaveTheNight

  Članovi ekipe Graffiti na Gradele - Chez 186, Sarme, Casino i Royal već drugu godinu zaredom, sudjeluju u projektu Save the Night kojim Jägermeister umjetnicima pomaže vratiti stvaralačko uzbuđenje noći.

  Save the Night 1

  Cjelodnevnim oslikavanjem murala u dvorištu Vintage Industrial Bara na zagrebačkoj Savskoj cesti, uz beatove DJ Indyja i osvježavajuće koktele s potpisom Dorijana Skoblara, Jägermeister podsjeća na davni osjećaj noćnog uzbuđenja.

  Save the night 5

  - Od prošle godine, kada je noćni život po prvi puta u povijesti čovječanstva bio u potpunosti ugašen, sudjelujemo u globalnoj misiji podrške umjetnicima, izvođačima i ugostiteljima. Ako pitate nas, oni su simbol noćnog života i zajednica bez koje ne bismo bili ono što uistinu jesmo. Projektom Save the Night prošle smo godine vratili optimizam u kreativnu industriju koja je zbog pandemije pretrpjela značajne gubitke. Ove godine tradiciju nastavljamo u suradnji s istom ekipom, no srećom u nešto optimističnijem kontekstu - rekla je Nadine Kramarić, brend menadžerica Jägermeistera za Hrvatsku.

  Save the Night 3

  Oslikavši mural koji se prostire na 90 m2 , ekipa umjetnika u suradnji s tvrtkom G3 Spirits koja je distributer Jägermeistera u Hrvatskoj, sinoć je zajedničkim snagama u hrvatsku metropolu vratila kreativnost, strast, slobodu, budućnost i, ono što nam svima nedostaje – noćni život.

   Save the Night 2Save the night Dorijan Skoblar